Menu Close

Tavoline Studimi U

15500 L22000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Syprina: Design Druri
  • Konstrukti: Metalik 60x20mm
SKU: N/A Category:
Permasa

90x55x75 cm, 100x55x75 cm, 110x55x75 cm, 120x55x75 cm, 140x55x75cm, 160x55x75 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Studimi U”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language