Menu Close

Tavoline Studimi “World’for”

18000 L

  • Tavolinë minimaliste që është funksionale dhe solide
  • Ideale për ambiente shtëpie dhe zyre
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Konstrukti: Metalik
Category:

Tavoline Studimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Studimi “World’for””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language