Menu Close

Tavoline Dekori “Corner’on”

8500 L

  • Përmasa: 36x25x56 cm
  • Strukture metalike
  • Syprine  druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Dekori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Dekori “Corner’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language