Menu Close

Tavoline Televizori “Black’on”

34000 L

  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language