Menu Close

Tavoline Televizori “Design’on”

32000 L

  • Permasa: 180x60x45 cm
  • Strukture metali
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language