Menu Close

Mobilie Televizori “Black’on”

44500 L

  • Permasa:170x45x50 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Metali dhe Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language