Menu Close


Qe nga pandemia tashme kan kaluar disa vite por puna nga shtepia apo “remote” eshte kthyer ne trend. Keshtu me kete trend te ri duhen dhe trendet e reja te tavolinave te punes, por me cmime te volitshme,


Keshtu ne kete artikull kemi renditur 5 tavolinat me cmimet me te mira per hapesiren e punes ne shtepine tuaj.

Tavolina kompjuteri Kayn

Tavolina Kayn eshte nje tavoline me design te thjeshte por me qendrueshmeri te larte, E pershtatshme per cdo lloj ambjenti pasi eshte me linja te drejta, dhe perfekte per te punuar gjate ne kompjuter. E cila vjen per nje cmim vetem per 5990 leke. Ju mund ta porosini duke klikuar mbi foton ose duke na kontaktuar direkt ne What’s app

Tavoline kompjuteri
Tavolina Kayn

Tavolina HIT

Tavolina e radhes sic duket dhe nga vet emri ka qen tavolina e studimit me e shitur

e vitin 2023, ne Wood World Albania, pasi pervec komoditetit te te punuarit te jep mundesine e sistemimit te dosjeve apo librave ose aksesoreve te ndryshem ne pjesen e poshteme ku jane inkorporuar dy rafte me hapesire te bollshme. Duke qene tavolina me e shitur ne 2023 tavolina hit do te vij me super ulje nga 12000 leke ne 6990 leke, te cilen serisht mund ta porosini duke klikuar mbi foton ose duke na kontaktuar direkt ne What’s app

tavoline kompjuteri
Tavolina e studimit HIT

Tavoline studimi “Four”

Tavolina “Four” eshte nje tavoline e cila ka ardhur si design per hapesirat e vogla per duke i bashkangjitur keshtu dhe nje raft te vogel anesor i cili do ju ndihmoje per te organizuar sa me mire tavolinen tuaj.Gjithashtu dhe kjo tavoline eshte ne oferte nga 13500 leke ne 9490 leke. Ju mund ta porosini duke klikuar mbi foton ose duke na kontaktuar direkt ne What’s app

Tavolina Four

Tavoline Studimi Sonoma 1

Tavolina sonoma 1 eshte nje tjeter tavoline me design te thjesht dhe teper solide. Kjo eshte e ngjashme me tavolinen e pare, por me teper ka nje sirtar i cili mundeson nje oranizim me te mire te sendeve tuaja te tavolines se punes. Tavolina sonoma 1 vjen ne 2 permasa , si dhe ne dy vlera 6990 leke dhe 8990 ne varesi te permases qe ju deshironi. Ju mund ta porosini duke klikuar mbi foton ose duke na kontaktuar direkt ne What’s app

Tavoline studimi
Tavolina Sonoma 1

Tavoline Studimi “Table’on”

Tavolina e studimit table on eshte nje tavoline minimaliste që është funksionale dhe solide Ideale për ambiente shtëpie dhe zyre, tavolinen e ben te vecante hapesirat organizuese te saj, si je sirtar nje raft me kapak dhe nje raft i hapur per sendet me te perdorshme.

Gjithashtu dhe kjo tavoline eshte ne oferte nga 16500 ne 13500 leke. Ju mund ta porosini duke klikuar mbi foton ose duke na kontaktuar direkt ne What’s app

Language
×