Menu Close

Divan me hapje “Hit”

115000 L

  • Permasa:230x90cm
  • Tapiceri: Velvet
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language