Menu Close

Divane “Softstyle’on”

82000 L

  • Permasa:76x 213x 87 cm
  • Strukture:Druri
  • Kembe metalike
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Divane

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Divane “Softstyle’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language