Menu Close

Komodine “Nightstand’on”

36000 L

  • Permasa: 70x61x60 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Syprina Design mermeri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language