Menu Close

Kendi “Rowley”

123000 L

  • Permasa: 87x92x102 cm
  • Strukture:Druri
  • Kembe metalike
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language