Menu Close

Kend 240x210x90cm Two

155000 L

  • Permasa:240x210x90cm
  • Tapiceri: Velvet
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kend 240x210x90cm Two”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language