Menu Close

Divane “Sofa’on”

78000 L

 

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Permasa: 170x81x66 cm
  • Tapiceri: Velvet
  • Strukture:Druri dhe Metali
  • Suport: Elastik

 

 

Category:

Divane

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Divane “Sofa’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language