Menu Close

Komodine druri “Wood’on”

55000 L

  • Permasa: 100x45x100cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

Category:
Language