Menu Close

Tavoline Ngrenie X

65000 L

  • Permasa: 220x80x75cm
  • Syprina: Dru lisi
  • Konstrukti: Metalik 80x40mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language