Menu Close

Portmonto “Opened’on”

Original price was: 65000 L.Current price is: 43000 L.

  • Përmasa: 160x50x195 cm
  • Strukture metalike
  • Syprina dizanj Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language