Menu Close

Set Tavoline mesi

36000 L

  • Permasat: 90x50x45 cm | 45x45x38cm | 45x45x38 cm
  • Syprine Druri
  • Strukture metalike 20×20 mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

Set Tavoline mesi syprine druri dhe strukture metali mund te pershtatet ne cdo permase dhe ngjyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Tavoline mesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language