Menu Close

Tavoline dekori “Clean”

9500 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Permasa: 70x55x35cm
  • Strukture metalike

Tavoline dekori

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline dekori “Clean””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language