Menu Close

Tavoline Dekori “Puzzlin”

22000 L

  • Përmasa: 40x40cm
  • Strukture metalike 
  • Syprine  druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

Tavoline Dekori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Dekori “Puzzlin””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language