Menu Close

Tavoline Mesi “Design’tree”

Original price was: 34500 L.Current price is: 24500 L.

  • Përmasa: 90x50x40 cm
  • Strukture druri dhe xhami
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti falas brenda Tiranes.
Category:

Tavoline Mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Mesi “Design’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language