Menu Close

Tavoline Dekori “Design’on”

38000 L

  • Përmasa: 120x70x42cm
  • Strukture druri
  • Syprine me design xhami
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti falas brenda Tiranes.
Category:

Tavoline Dekori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Dekori “Design’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language