Menu Close

Tavoline mesi “Plus”

22000 L

  • Përmasa:85x85x35cm
  • Struktura: Metalike 20×20 mm
  • Syprine: Xham i temperuar 8 mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline mesi “Plus””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language