Menu Close

Mobilie Tualeti Square

55000 L

  • Përmasat: 90x50x45cm
  • Materiali: Mdf Rimeso lisi
  • Lyrje: 360 Grade
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobilie Tualeti Square”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language