Menu Close

Tavoline Mesi “Table’to”

15000 L

  • Përmasa: 60×41 cm
  • Strukture metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language