Menu Close

Tavoline Mesi “Table’on”

25500 L

  • Përmasa: 76X76X42 cm
  • Strukture metalike
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Mesi “Table’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language