Menu Close

Tavoline Ngrenie “Oval’for”

95000 L

  • Përmasa: 240x110x76 cm
  • Strukture Metalike
  • Syprina dizanj druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Ngrenie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie “Oval’for””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language