Menu Close

Tavoline Ngrenie “Simple’on”

36500 L

  • Përmasa: 140x105x60 cm
  • Strukture metalike
  • Syprina design Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language