Menu Close

Tavoline Ngrenie “Table’to”

68000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 24 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Permasa: 200x74x95 cm
  • Syprina dizanj druri
  • Strukture metali
Category:

Tavoline Ngrenie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie “Table’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language