Menu Close

Kendi “Softstyle’to”

168000 L

  • Permasa: 325x200x86 cm
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language