Menu Close

Tavoline Studimi “Table’on”

Original price was: 16500 L.Current price is: 13500 L.

  • Tavolinë minimaliste që është funksionale dhe solide
  • Ideale për ambiente shtëpie dhe zyre
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Strukture Druri
Category:
Language