Menu Close

Tavoline Zyre “Word’to”

48000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Permasa: 180×75 cm, e pershtatshme per 2 persona
  • Strukture metali
  • Syprina design druri
Category:

Tavoline Zyre

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Zyre “Word’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language