Menu Close

TV stand “M’on”

Original price was: 80000 L.Current price is: 49490 L.

  • Permasa: 270-330x41x36 cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Materiali:Mdf me lyerje
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language