Menu Close

Kembe Metalike “Decor’for”

18800 L30000 L

  • Kembe Metalike
  • Te pershtatshme per tavolina ngrenie
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat

41×30 cm, 71×71 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Decor’for””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language