Menu Close

Kembe Metalike “Trios”

7200 L36000 L

  • 3 x Kembe Metalike “Trios”
  • Te pershtatshme per tavolina dhe stola
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat:

15 cm, 20 cm, 38 cm, 41cm, 71 cm, 76cm, 86 cm, 91 cm, 102 cm, 127 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Trios””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language