Menu Close

Kembe Metalike “X”

14000 L25000 L

  • Kembe Metalike X
  • Te pershtatshme per tavolina
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat:

Height 40 x Width 30, Height 40 x Width 35, Height 40 x Width 40

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “X””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language