Menu Close

Kembe Metalike “Decor’on”

46000 L56500 L

  • Kembe Metalike “Decor’on”
  • Te pershtatshme per tavolina
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat:

78×78 cm, 180×80 cm, 120×71 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Decor’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language