Menu Close

Kembe Metalike “Decor’to”

22900 L29500 L

  • Kembe Metalike “Decor’to”
  • Te pershtatshme per tavolina
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat

180×127 cm, 230×180 cm, 300×230 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Decor’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language