Menu Close

Kembe Metalike V

9990 L12000 L

  • 4 x Kembe Metalike V
  • Te pershtatshme per tavolina dhe stola
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasa

70 cm, 40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language