Menu Close

Kembe Metalike “Model’on”

12500 L

  • Kembe Metalike
  • Te pershtatshme per tavoline mesi
  • Lartesia: 45 cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
Language