Menu Close

Kembe Metalike “Bucket shape”

13800 L21000 L

  • Kembe Metalike
  • Te pershtatshme per tavoline mesi
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike per tavolina

Permasat:

38cm, 41cm, 43cm, 46cm, 48cm, 51cm, 53cm, 56cm, 58cm, 61cm, 63cm, 66cm, 69cm, 71cm, 74cm, 76cm, 79cm, 81cm, 84cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Bucket shape””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language