Menu Close

Kembe Metalike “Straight”

13000 L16990 L

  • 4 x Kembe Metalike Z
  • Te pershtatshme per tavolina
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat:

30 cm, 40cm, 50cm, 60cm, 73cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Straight””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language