Menu Close

Kembe Metalike “Z”

24000 L43990 L

  • Kembe Metalike Z
  • Te pershtatshme per tavolina
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat:

61 cm, 64 cm, 66 cm, 69 cm, 71 cm, 74 cm, 76cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Z””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language