Menu Close

Komodina Metalstyle

14500 L

  • Permasa: 45x45x50cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Metalike 16×16 mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komodina Metalstyle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language