Menu Close

Pasqyre Fabricstyle

35000 L

  • Permasa:120x45x5
  • Tapiceri: Pelhure me thurje
  • Strukture:Metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

Category:
Language