Menu Close

Krevat on’air

28000 L65000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Zgara ergonomike e përfshirë
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim por mund të porositet këtu
SKU: N/A Category:
Përmasa

90×190 cm, 120×190 cm, 140×190 cm, 160×190 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat on’air”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language