Menu Close

Komodine “Simple’to”

19500 L

  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Metalike
  • Permasa: 65x43x54 cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language