Menu Close

Tavoline Dekori “Bedside”

10990 L

  • Përmasa: 50x 50 cm
  • Strukture metalike
  • Syprine Guri-Traventine
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Dekori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Dekori “Bedside””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language