Menu Close

Tavoline dekori “Special’to”

18000 L

  • Permasa: 53x40x40 cm
  • Struktura: Metali
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline dekori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline dekori “Special’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language