Menu Close

Krevat “Sleep’for”

97000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Permasat: 170x158x225 cm
  • Materiali: Velvet
  • Sturkture Druri
  • Zgara Ergonomike e perfshire ne cmim
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim
Category:

Krevat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat “Sleep’for””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language