Menu Close

Krevat “Sleep’to”

94000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Permasat: 137x100x210 cm
  • Materiali: Velvet
  • Sturkture Druri
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim
Category:
Language